Глобите за превишена скорост помагат в борбата с нарушителите на пътя. Американец

...
Глобите за превишена скорост помагат в борбата с нарушителите на пътя. Американец
Коментари Харесай

В САЩ шофьор отнесе глоба от $1,48 млн. за превишена скорост СНИМКА

Глобите за превишена скорост помагат в битката с нарушителите на пътя. Американец от Джорджия обаче даже не можел да си показа, че размерът на санкцията му ще бъде 1,48 милиона $. 

Полицаи от щата Джорджия спрели Конър Като през септември. Той се е движил със 145 км/ч в зона с ограничаване на скоростта 88 км/ч.

Според локалните закони нарушителят трябвало да се яви в съда в границите на 120 дни. Преди това лидерът получава имейл с информация за размера на санкцията и други разноски, съобщи сайтът Motor1.

Известието за нарушаване на пътя включва санкция от 1,48 милиона $. За благополучие на водача, това е неточност на програмистите.
 Превишена скорост санкция Известието за санкция показва сумата като 1,48 милиона $. Снимка: WSAV News
Говорител на щатската полиция на Джорджия изясни, че разработчиците на програмен продукт са употребявали оптималната допустима стойност в размера на санкцията. Програмистите към този момент работят, с цел да отстранен тази неточност и да избегнат комплициране в бъдеще.

Реалната санкция за водач с превишена скорост не може да надвишава 1000 $. Нарушителят би трябвало да заплати и спомагателна такса от $200. Ако той не заплати санкцията в границите на 120 дни, щатът ще отнеме шофьорската брошура и ще наложи спомагателна такса от $50.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР